HTML

Állathurka? Odabasz!

A budapesti hurka-kolbász választék benyomásokra épülő, humán mintavételes értékelése. Az Odabasz!-sorozat újabb gyöngyszeme

Friss topikok

  • HA-WAJ (törölt): Egy picit kiteszem a lábam, és azonnal csúnya reklám ízú offtopic bejegyzések születnek a blogon. ... (2011.06.20. 14:38) Pocakos Lakatos
  • HA-WAJ (törölt): Fotó lett, poszt nem, Hogyan juthattunk idáig? :) (2011.04.17. 21:25) Kolbászda
  • HA-WAJ (törölt): A megszálók aranyosak. A megszállók, na azok tényleg szemét köcsögök! :) (2011.03.16. 17:00) Casablanca, Párkány
  • HA-WAJ (törölt): Ja, egyébként nem is megtalálhatatlan a lakásom. Én általában odatalálok. :) (2011.03.11. 20:21) Budafoki-Karinthy
  • von Stirlitz: 3-4-2-2, semmi több. (2011.03.10. 08:37) Húspalota

Linkblog

Nyugati hentes ámerikásan

2011.01.23. 08:06 von Stirlitz

 Helyszín: Budapest, Nyugati tér (Pinczi Hús-hentesáru) - az üzlet a B pontban helyezkedik el...


Nagyobb térképre váltás

Nagyobb térképre váltás

Időpont: 2011. január 22.

Időjárás: felhős, hideg

Számszerű értékelés 

íz 5

állag 5

kaja összhatás 5

hely összbenyomás 5

Szöveges értékelés

Egyszer nem hivatalosan már értékeltük a helyet, no meg jómagam is sokáig napi vendégnek számítottam. Kicsit izgultam, hogy megváltozott a hely, de belépve megnyugodtam: nyugaton a helyzet változatlan.

Most csak HA-WAJ-jal ketten voltunk értékelni, de meggondolatlanságunkban akkora adagot kértünk, mintha mindhárman megjelentünk volna. Volt sör is, ámerikásan, papírzacskóba rejtve kaptuk meg. Az ízeket sikerült nagyon jól eltalálni, bár a mustár helyett a szinte ujjongva megtalált kisdinnye volt a pótlék. A kenyér - mint jellemzően minden hentesnél - nagyon finom, kellően tömör, de puha volt, a szelet nagyságával sem fukarkodtak.

A retró hangulatot a régi közértek kenyérszeletelő gépe csak fokozta. Eszegetés közben volt alkalmunk egy kicsit elmélyülni a hely napi látogatóinak életében. Egy kutyás úr sült császárt kért, majd tacsijával együtt jóízűen elmajszolgatták azt. Közben mi is lehetett volna a téma, a közeli West Balkán tragédiája... egy másik jelenség: kigyúrtkopasz apuka és nyápicnak tűnő kisfia a körúton a forgalmi sávban megállva beesik, gyereknek virsli, apunak kolbi, arcba be, balra el... közben nem volt nagy forgalom az úton, de akkor is... (20 perc után ugyanez a Király utcában: DT-s autóból vágottszeműek hada ugrott ki, be a kávézóba, majd öblögetés után Kim Jong Il mosolyával be a kocsiba és tűz tovább).

Mindenesetre részemről összbenyomás tekintetében eddig ez a hely viszi a prímet, az árak is igen kedvezőek voltak. Mindenkinek ajánlom.

Fényképek


 



1 komment

Címkék: hentes nyugati pinczi

A bejegyzés trackback címe:

https://allathurka.blog.hu/api/trackback/id/tr812606299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HA-WAJ (törölt) 2011.01.27. 20:35:58

Nincs mit szépíteni, brutálisan bezabáltunk.
Biztos a szép napsütés is közrejátszott, de eddigi túráink legjobb élménye volt.
Számszerűen:
5-5-5-5

Egyébként utólag megnézve a tetthelyet az apuka nem a sávban állt meg, hanem szépen a parkolóhelyen, de pont a hentes előt. Az egész reggeli hurkázás Kaffkai élmény volt, lehet, hogy csak álmodtuk az egészet. :)
süti beállítások módosítása